Opi Tiramisu for Two. Review & Swatch

Saptamanile trecute va povesteam despre lansarea, in exclusivitate, a colectiei de Toamna / Iarna de la Opi. Evenimentul de lansarea a avut loc la NailSpa by Catalina, iar Lory mi-a realizat o manichiura impecabila cu  una dintre nuantele colectiei Opi Venice.
Este vorba despre nuanta Tiramisu for Two!




In acea atmosfera feerica, venetiana, Lory a inceput manichiura cu un tratament special dedicat cuticulelor. Eu nu imi mai tai cuticulele de aproape un an, iar asta se vede acum. Nici Lory nu mi le-a taiat, ci a aplicat un ulei special si apoi le-a impins cu un betisor de lemn.

Dupa ce a dat forma unghiilor, a aplicat un base-coat si apoi doua straturi de lac. La final, evident, top-coat.


Acum eu stiu ce inseamna cu adevarat tehnica de aplicare, pentru ca am purtat aceasta nuanta superba fix o saptamana. Unde mai pui ca am muncit ceva sa o dau jos.

Stiti deja din review-urile mele de pe blog, ca dupa maxim 2-3 zile mie imi sare lacul, fie el si Opi.

Nuanta Tiramisu for two din colectia Opi Venice este una dintre cele trei nuante nude ale colectiei si va intra in paleta permanenta de nuante Opi.
Produsele Opi se gasesc exclusiv in magazinele Top Line si in saloanele partenere, iar pretul recomandat de vanzare este de 53 Ron.


Imi place foarte mult ca Opi realizeaza swatch-uri oficiale ale nuantelor, astfel incat sa iti faci o idee foarte clara .

O manichiura impecabila, cu Opi! Cum va place aceasta nuanta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , , , , , ,