CND Aurora Collection

Nici bine nu s-a racit vremea, ca au si inceput sa apara colectiile de iarna. Nici nu este de mirare, dat fiind ca in ultimii ani anotimpurile intermediare tind sa nu mai existe.

Astazi ne punem aurora boreala pe unghii prin intermediul noilor nuante din colectia Aurora de la CND  (Creative Design Nail) ce reuneste pasteluri stralucitoare si nuante suprarealiste glaciare.






















Culorile din colectie (Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra) sunt disponibile atat in varianta Shellac ( Pret recomandat de vanzare Shellac – 176 lei ) pentru 14 zile+   de unghii perfecte sau Vinylux ( Pret recomandat de vanzareVinylux – 56 lei ), pentru femeile care isi doresc versatilitate si nuante noi in fiecare saptamana.

Shellac, primul lac semipermament, iti ofera 2 saptamani de stralucire intensa. Se aplica precum un lac. Se poarta ca un gel. Se indeparteaza in cateva minute!
Vinylux este o adevarata descoperire tehnologica; un lac de unghii care rezista timp de o saptamana si arata impecabil! Expunerea la lumina naturala sigileaza culoarea, creand un strat foarte rezistent si durabil. Vinylux se usuca foarte rapid, fara a fi nevoie de lampa UV, arata spectaculos si isi mentine stralucirea in timp.

β€œIn acest sezon, tendintele in nail design aduc in prim-plan o esenta cristalina cu finisaje stralucitoare de gheata. Formele variaza de la migdala eleganta si subtire, pana cea patrata, dar naturala si subtila, cu straluciri ce evoca sclipirea apusului de soare peste zapada.” spune Jan Arnold, Co-fondator& Style Director CND.

Preferata mea din colectie este nuanta Nordic Lights si trebuie sa o am!

Produsele CND sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele selectionate.

Cum vi se pare acesta colectie? Ce varianta ati alege intre Vinylux si Shellac?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , ,