Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, preferatele romancelor

Gerovital si-a castigat traditia prin inovatie in frumusete si ma mandresc ca este un brand 100% romanesc.
Un studiu recent a aratat ca fiolele cu acid hialuronic sunt preferatele romancelor cand vine vorba de ingrijire antirid.




Fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution au fost create de specialistii Gerovital special pentru a ajuta tenul sa faca fata efectelor trecerii timpului. Avand la baza o formula inovatoare, produsul contine un ser bogat in Superoxid Dismutaza si Acid Hialuronic pur si liposomal, elemente unice cu efect intense de hidratare si de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur actioneaza dual, atat prin refacerea, cat si prin diminuarea pierderilor de apa, iar lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibila a ridurilor adanci. Acestea se aplica dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament, prin aplicarea continutului unei fiole pe fata proaspat demachiata, prin masaj usor. Pentru efecte de durata, tratamentul se utilizeaza lunar.

Gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution cuprinde produse care se adreseaza atat femeilor cu varsta peste 30 de ani, cat si celor de peste 45 de ani si include creme hidratante si regenerante, creme antirid si antiage, tratamente corectoare ochi si buze, seruri anti-rid si produse pentru demachiere.

Toate produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achizitionate la preturi accesibile, inclusiv online pe site-ul www.farmec.ro.

Ce parere aveti despre asta? Un brand romanesc, preturi avantajoase si rezultate reale!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,