Let`s #FMWGparty

Astazi este o zi mare pentru colega noastra bloggerita Mona care scrie de 5 ani pe From Mona With Gloss.
De cand o stiu eu pe Mona ( si sunt cam 4 ani ) este permanent cu zambetul pe buze, optimista si realista. Tot timpul a avut proiecte interesante si si-a crescut frumos blogul, iar din anul 2 de activitate a sarbatorit in stil mare cu cititoarele ei, dar si cu colegele de blogosfera.
Anul asta, Mona ne surprinde cu multe surprize.




Petrecerea va avea loc la Restaurantul La Bordei, iar in cadrul evenimentului participantele vor fi rasfatate la cornere speciale unde vor putea incerca diverse servicii si vor putea testa produse.
De coafat se va ocupa echipa de specialisti de la Robert Both Studio, iar pentru unghii va exista o exclusivitate si o avanpremiera in Romania – unghiile printate digital alaturi de Ink Nails Studio, pe care invitatele FMWG vor putea să le testeze in premiera!
De rasfatul tenului se vor ocupa specialistii The Body Shop de la cornerul dedicat infrumusetarii pielii. Iar la cornerul Secom invitatele vor descoperi fito-dermatocosmeticele Life-flo, unde pot testa texturi si arome.
Pe partea de machiaj vor fi disponibile sesiuni de make-up efectuate de make-up artistul Yves Rocher, in cadrul carora vor fi descoperite ultimele noutati. De asemenea, machiaje vor fi efectuate si la standul Flormar.
In cadrul evenimentului vor fi si 5 workshop-uri dedicate diferitelor arii de frumusete – hairstyling, nail art, skin care, make-up si parfumuri. Bineințeles, nu va lipsi o frumoasa prezentare de moda.
Invitatele vor putea savura cocktail-uri FMWG, se vor putea poza in diverse ipostaze haioase si vor putea participa la tombolele special pregatite.
Asadar,  petrecerea se anunta a fi una speciala, plina de surprize! Get your Glam on and let's have some #FMWGfun!

Sponsori și parteneri:  The Body Shop, Yves Rocher,Secom, L'Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington.

Stiu cu certitudine ca aceasta petrecere va fi grozava si anul acesta. Eu i-am fost alaturi aproape in fiecare an, iar anul acesta voiface tot posibilul sa ajun macar sa o felicit personal in aceasta zi speciala.

Cine o citeste pe Mona?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: ,