Melkior Intensive Repair hand cream

« Daca nu stii ce sa faci cu mainile tale, sa le transformi intr-o mangaiere! » Jacques Salome. Nu am cum sa o spun mai bine de atat si mi se pare un citat potrivit pentru o noutate in ingrijirea mainilor.




Dupa ten, mainile sunt primele care iti vor trada varsa reala, asta daca nu le acorzi aceasi atentie ca tenului. Inovatiile in ingrijirea mainilor nu intarzie sa apara, iar Melkior lanseaza in aceasta toamna prima lor crema de maini.

Noua Crema pentru maini Intensiv Reparatoare creata de Melkior este special conceputa pentru pielea uscata si deteriorata. Protejeaza, hraneste, hidrateaza si calmeaza pielea, imbunatatind elasticitatea ei.

Contine un cocktail de ingrediente active pretioase:
Sangele Dragonului este un ingredient cu  un puternic efect anti-oxidant, actioneaza ca un cicatrizant, protejeaza si fortifica fibrele de colagen.
Untul de Shea are proprietati protectoare, hranitoare, hidratante si calmante.
Uleiul de argan are proprietati reparatoare, hidratante, efect anti-imbatranire.
Uleiul Inca Omega reduce hiper-sensibilitatea si pierderile de apa de la nivelul epidermei, imbunatatind de asemenea microcirculatia.
Ceramidyl-Omega imbunatateste hidratarea si elasticitatea pielii.

Aceasta crema s-a lansat oficial la targul de la Romexpo si pretul de lansare a fost de 29,90 Ron. Nu stiu in ce masura se va pastra oferta aceasta, insa puteti merge sa testati produsul fie in magazinele Melkior, fie Sambata la evenimentul "Half is free"


Pretul standard pe www.melkior.ro va fi de 49,90 Ron, asa ca va sfatuiesc sa profitati de oferta de lansare, daca o mai prindeti!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,