Oils of life de la The Body Shop

A venit toamna si este timpul sa ne adaptam rutina de ingrijire pentru sezonul mai rece. Anul 2015 a stat sub semnul uleiurilor, iar asta nu poate fi altfel, decat un lucru bun. Uleiurile sunt naturale si consistenta lor in antioxidanti va ajuta pielea sa se simta frumoasa si hidratata in profunzime.

The Body Shop a descoperit puterea incredibila a trei uleiuri esentialecunoscute pentru abilitatile lor sublime de a repara si a revitaliza tenul. Uleiul de chimen negru din Egipt, uleiul din seminte de camelie din China si uleiul din seminte de macese din Chile sunt echilibrate ca si consistenta in absolut toate produsele colectiei "Oils of Life"



Seminţele dau viata noii plante, facand din uleiurile din seminte una dintre cele mai concentrate surse de nutrienti esentiali de pe pamant. Presandu-le la rece in forma lor pura, le sunt conservate proprietatile potente.


Infuzand acest potent trio de uleiuri din seminte intr-o formula unica bifazica (ulei + apa), am creat primul pas esential dupa demachiere, o lotiune zilnica ce ofera rezultate vizibile in timp, ce pregateste si activeaza tenul pentru urmatorii pasi din regim. Cu formula sa bifazica, aceasta lotiune combina prospetimea apei cu senzatia de hranire a uleiului. O textura usoara revigoranta ce aluneca pe piele si o lasa cu un aspect fin, fara senzatia de ten gras.

Agitati sticla inainte de a turna cateva picaturi in palma sau pe o discheta de bumbac. Aplicati pe fata in fiecare dimineata si seara dupa demachiere, inaintea uleiului facial, a serului sau a cremei. Evitati zona ochilor. Recomandata tuturor tipurilor de ten.


The Body Shop a creat un ulei facial cu utilizare zilnica ce revitalizeaza intens tenul si reduce vizibil semnele imbatranirii. Bucurati-va de o experienta senzoriala facuta din 99% uleiuri de origine naturala ; acest ulei Intensely Revitalising Facial Oil penetreaza fara efort tenul, lasandu-l fin, matasos, nelipicios. Nu este un miracol…dar este aproape!

Aplicati 1- 2 picaturi pe fata si gat si masati delicat pana intra in piele, in fiecare dimineata si seara, inainte de a aplica o crema. Pentru a spori beneficiile, folositi impreuna cu noul nostru accesoriu de masaj facial, Twin-Ball Revitalising Facial Massager. Evitaţi zona ochilor. Recomandat chiar si tenului sensibil.


Intensely Revitalisin Gel Cream este un gel crema cu micro-perle iluminatoare.  Este o alternativa mai usoară ce revitalizeaza intens tenul, lasandu-l cu aspect proaspat, fara senzatia de ten gras. 

Aplicati in fiecare dimineata si seara. Este suficienta o cantitate cat o boaba de mazare pe varful degetelor si masati delicat pe fata si gat cu miscari de jos in sus evitand zona ochilor. Recomandata tuturor tipurilor de ten.


Intensely Revitalisin Cream este o crema intens revitalizanta cu micro-perle se absoarbe fara efort in piele, lasand-o usoara si confortabila, fara senzatia de ten gras. Tenul se simte hranit, mai suplu si mai catifelat, iar dupa patru saptamani semnele imbatranirii sunt reduse. 

“Uleiurile din plante sunt compuse din acizi grasi. Asta influenteaza textura unui ulei si viteza cu care este absorbit de stratul superior al pielii. Proportia de acizi grasi este precum amprenta, facand diferenta dintre un ulei si altul.  Echilibrand bogatia uleiului de camelie, cu antioxidantii concentrati ai chimenului negru si textura usoara emolienta a uleiului de macese, obtinem doua creme hidratante cu aceeasi eficacitate hranitoare, dar de greutate distinct diferita si senzatie pe ten.” Jennifer Hirsch Beauty Botanist pentru The Body Shop

Aplicati in fiecare dimineata si seara o cantitate cat o boaba de mazare pe varful degetelor  si masati delicat pe fata si gat cu miscari de jos in sus.   

Voua cum vi se par aceste noi produse?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,