The Body Shop, Fresh Sorbet Blusher & pudra Instamatte

The Body Shop nu inseamna exclusiv produse parfumate de ingrijire a pielii, ci si machiaj de calitate cu ingrediente naturale, exact cum se gasesc si in liniile de skincare.

Pentru aceasta toamna, The Body Shop ne-a pregatit o noua colectie de blush-uri cremoase: Fresh Sorbet Blusher.

















Texturile cremoase sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, mai ales ca vine sezonul rece. Acestea vor aduce un plus de culoare si aspect sanatos al tenului.
Noile blushuri de la The Body Shop surprind prin textura lor revigoranta de sorbet si gama larga de culori potrivite pentru orice nuanta de ten.

Colectia contine patru nuante: Lychee Blossom ( un roz delicat, evident potrivit tenurilor foarte deschise ), Florida Sunstar (  un corail fin ), Cuban Watermelon ( rosu ceva mai intens )  si Tuscan Grape ( un roz-movuliu potrivit tenurilor mai inchise )

Orice nuanta ati alege din colectia de blushuri cremoase, nu uitati sa fixati totul cu pudra, iar The Body Shop lanseaza un produs revolutionar: Instamatte.
Instamatte de la The Body Shop este un produs multi-tasking, matifiant ce iti face tenul sa arate si sa se simta proaspat si mat in mod natural, pe toata durata zilei.
Arata ca o pudra translucida, dar este un gel transparent sub forma compacta ce promite ca va tine sub control excesul de sebum pentru 8 ore oferindu-i un aspect catifelat.
Acest produs poate fi folosit ca baza de machiaj pe toata fata sau doar pe zona T pentru a matifia, dar este perfect si pentru retusurile de peste zi pentru a pastra tenul proaspat si matifiat. 

Eu trebuie sa recunosc ca descrierea oficiala a Instamatte ma intriga rau. Ce inseamna ca este un gel daca arata ca o pudra? Purele cu efect de gel sunt in mare trend anul asta, asa ca ma astept ca si acest produs sa fie ceva de genul, dar pana nu ajung intr-un magazin sa vad despre ce este vorba, nu ma pronunt.

Voua cum vi se par noutatile in machiaj de la The Body Shop?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro



Etichete: , , , ,