Pasaport Gerovital

De 1 Decembrie, Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza cea de-a doua editie a campaniei „Pașaport Gerovital”, menita sa faca o bucurie romanilor de pretutindeni care duc dorul produselor 100% romanesti de calitate, produse realizate de Specialistii Farmec in Laboratoarele de cercetare din Cluj-Napoca.



Campania se deruleazăpe www.farmec.ro in perioada 1-3 decembrie, timp in care consumatorii sunt invitati sa isi surprinda rudele sau prietenii din strainatate, dar si din tara, cu produse 100% romanesti.

Astfel, Farmec ofera cadou transport gratuit pentru orice cumparaturi in valoare de minim 99 lei, atat pentru comenzile efectuate din Romania, cst si pentru cele externe. In campanie sunt incluse toate produsele prezente pe www.farmec.ro: produse din cele mai noi game cum ar fi Gerovital H3 Derma+ si Gerovital Tratament Expert, dar si din game deja testate si iubite de milioane de consumatori, precum Gerovital Happiness, Gerovital Perfect Look, Gerovital H3 Men, Farmec Natural, Doina si Aslavital.

Livrarea produselor este disponibila in Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia si Suedia.

Campania Pasaport Gerovital este cadoul companiei Farmec pentru romanii de pretutindeni. Pentru ca nimic nu spune  mai frumos “La multi ani”decat mirosul familiar al cremelor cu care acestia au crescut.

La multi ani romanilor de pretutindeni!
Poate ca aceasta postare ar fi mai potrivita pentru 1 Decembrie, insa cred ca ar fi mai putin impact pentru multi dintre noi. Eu nu am rude apropiate in afara Romaniei, insa daca as fi avut, campania asta este minunata si as fi profitat. Multumim Gerovital pentru acest pasaport.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , ,