Cadouri de Craciun de la Benefit si noutati

Benefit au cele mai aspectuase produse si adesea ezit sa le fotografiez. Recunosc ca am asteptat pana am pus mana pe un aparat foto ceva mai performant, insa tot nu este de ajuns. Mie mi se pare ca produsele astea arata cel mai bine pe o masuta de toaleta vintage, cu bujori proaspat taiati intr-o vazuca mica. Oricum, pana atunci, impreuna cu cei de la Benefit va invit sa savuram noutatile.

Primul produs care mi-a atras atentia la lansarea Benefit este primerul pentru gene care iti va alungi genele si le va defini natural.


They`re Real Tinted Primer poate fi folosit ca primer pentru orice mscara si vei obtine un efect dramatic de alungire, definire si volum, dar mai poate fi purtat singur pentru un efect natural.
Eu am They`re Real Mascara ( review ) si pot sa visez cat de frumos va arata genele cu acest primer si mascara They`re Real. Wow!

Acum sa trecem la artileria grea: casetele in editie limitata de la Benefit, care contin o selectie din cele mai indragite produse in varianta full-size sau mini. Enjoy it all!

Incepem cu "Life Of the Party" care include: the POREfessional mini ( 7.5mL ),  they’re real! mascara mini, dandelion /rockateur  in a split pan, longwear powder shadow in 4 nuante ( taupe it off, nude swings si call my buff ) , lollitint medium ( 4 mL ), o pensula de pudra si aplicator cu buretel


"Get your party on" contine : they’re real! mascara, hoola bronzing powder, high beam si gimme brow in medium/deep

"Party Poppers" este ceva mai mare, dar tot merita atentia noastra. Setul include 12 produse mini: the POREfessional mini, they’re real! mascara mini, rockateur mini, high beam mini, lollitint mini, watt’s up!mini, ooh la lift mini, BADgal lash mini, total moisture facial cream mini, they’re real! remover mini, ultra plush lip gloss mini in hoola si ultra plush lip gloss mini in sugarbomb.

Acum,ca le-am vazut le cam vreau pe toate. Tu pe care ti-l alegi?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,