Cadouri Nivea pentru barbati

Alegerea cadourilor pentru barbatul din viata ta, intotdeauna o decizie dificila, nu-i asa? Ceri sfaturi, intrebi, te documentezi, insa iti dai seama, din nou, ca achizitionarea darului potrivit este o adevarata provocare!

Nivea Men te scoate din impas si iti propune cateva idei de cadouri inspirate pentru partenerul, fratele sau tatal tau: darurile speciale de Craciun impachetate frumos si pregatite sa fie daruite.
Alege sa-ti surprinzi partenerul cu un cadou special Nivea Men Sensitive ce contine gelul pentru ras si balsamul dupa ras Nivea Men Sensitive care protejeaza pielea sensibila impotriva iritatiilor si tendintei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protectie eficienta.


Pentru barbatii din familia ta, Nivea Men iti recomanda cadoul special Nivea Men Original Care ce contine gelul pentru ras si balsamul dupa ras Nivea Men Original pentru un barbierit ca la carte de Craciun: eficient, confortabil si bland cu pielea barbatilor. De asemenea, prospetimea ii va insoti pe durata Sarbatorilor cu deodorantul Nivea Men Fresh Active.

Daca alegi sa oferi protectie eficienta a pielii impotriva bacteriilor, pachetul special Nivea Men Silver Protect este darul ideal pentru tatal sau fratele tau! In cazul meu va fi ideial pentru sotul meu pentru ca tocmai a terminat antiperspirantul Silver protect si ii place maxim. Multumesc Nivea pentru idei.

Voi ce cadou alegeti pentru cei dragi?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,