Galeria brandurilor romanesti: Cosmetic Plant

Cosmetic Plant este un alt brand romanesc pentru care am o admiratie profunda. A fost chiar primul brand romanesc cu care eu am colaborat si mi-a placut la nebunie gama lor cu ceai verde, dar mi-au fost de mare ajutor si produsele din gama Me&Mom


Convingerea celor de la Cosmetic Plant este ca natura poate conferi stiintei o putere suplimentara prin acele plante care, prin proprietatile lor speciale, pot satisface necesarul de ingrijire a femeii moderne. Extractele naturale din galbenele, musetel, salvie, catina, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de masline si macese incorporate in cremele, emulsiile si lotiunile Cosmetic Plant, imbunatatesc puterea acestora de ingrijire a tenului, a pielii mainilor, corpului si picioarelor.

Calitatea produselor Cosmetic Plant este incontestabila, iar asta nu o spun doar eu, ci si mai multe premii internationale ( vezi premiile ) obtinute. 

Clar, etapa de curatare a tenului ocupa un loc fruntas in frumusetea pielii mele si fix din acest motiv, demachiantele mele Cosmetic Plant au fost stoarse pana la ultima picatura. Ca sa nu ma dezic, iata ca in acest moment folosesc un lapte demachiant din gama cu miere si laptisor de matca ( info, photos ). 


Folosesc si masca hidratanta din aceasi gama, sa spuneam ca este pe locul doi in topul preferintelor. Imi place foarte tare cum lasa pielea, iar timpul de actiune a mastii este de numai 5 minute. Este ideala pentu situatiile cand nu ai la dispozitie cele 15-20 minute pentru masca. 

Pe locul trei se regaseste exfoliantul facial din gama Bioliv, despre care am vorbit si in videoclipul despre exfoliere.

Voi cunoasteti acest brand? Foolositi cprodusele lor?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,