Vivian Gray Ruby Style Luxury body lotion, review

Luxul de dupa dus incapsulat intr-o sticla opaca de culoarea rubinului, desavarsita de placuta aurie stantata cu numele brandului. 
Cum sa nu te indragostesti de acest rasfat? Daca mai adaug si ca acest brand nu este disponibil in Ro, decat prin intermediul cutiutelor Pick'N'Dazzle. 




In aceasta perioada au, in editie limitata, setul format din gelul de dus si crema de corp la un pret special de 80 ron. Transportul este gratuit si o gasiti aici

Daca ideea ti se pare interesanta, hai sa iti povestesc de ce imi place mie atat de mult.



In primul rand imi place cum arata. Pasional, elegant, sexy, misterioas si cu putin auriu. Love it! Pompita face ca dozarea produsului sa fie usoara si un cantitatile optime pentru nevoile mele. 

Mirosul este divin si ma duce cu gandul fix la un parfum scump. Imi place si ca se pastreaza pe piele cateva ore bune. Eu nu am nici o problema, insa la inceput este un miros destul de puternic si dulce. Daca nu iubesti parfumurile dulci, aceasta lotiune de corp iti va da dureri de cap. Mie mi s-a inatmplat de cateva ori, dar in situatii extreme cand am fost super obosita si ar fi fost mai bine un miros fresh sa ma trezeasca din amorteala. 

Textura cremei este destul de usoara si fina, iar pielea ramane catifelata, hidratata si intens parfumata. Senzatia de catifelare pe care o simt cand folosesc aceasta lotiune, nu am mai avut-o niciodata. O ador din toate punctele de vedere, iar aceasta lotiune isi merita toti banii, pana la ultimul leut.



Voi va rasfatati cu lotiuni de corp parfumate? Veti profita de cutiuta Pick`n`Dazzle?
Eu ma rasfat si cu #chicprofilechallenge


Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,