#3ceasuribune Sabon

Astazi e marti si nu am chef de nimic. Soarele straluceste si ma imbie la o plimbare prin parc, dar termometrul se incapataneaza sa arate temperaturi foarte reci.

Ca sa mai ies din starea asta neprietenoasa, m-am gandit sa caut ceva interesant, parfumat si cu o poveste frumoasa. M-am oprit la Sabon, ca tot este Royal Passport Day, adica reduceri de 40% pentru posesorii de card. Daca nu aveti deja un card, nu este nici o problema ca il puteti cumpara cu 20 lei chiar si azi pentru a beneficia de discountul de 40%. Super!Povestea Sabon imi place foarte mult. Primul magazin Sabon a fost deschis in 1997 pe Strada Shenkin, in inima orasului Tel Aviv, de catre cei doi fondatori ai lantului – Sigal Kotler-Levi si Avi Piatok.

Imi place cand povestile incep la un gest simplu, realizarea manuala a sapunurilor de casa ( in acest caz ), dupa o reteta australiană veche de 70 de ani. Atunci, erau vandute proaspete si la kilogram. Sabon s-a specializat in crearea unei experiente personalizate si palpitante, in dezvoltarea de produse de ingrijire pentru trup si suflet, considerand de asemenea ca mediul ambiental face parte integranta din aceasta experienta.

Hoinarind pe site-ul Sabon, m-am oprit direct la exfoliante. Pe langa aspectul foarte curat al ambalajelor, stiu ca Sabon foloseste ingredinte de inalta calitate.


Mi se pare o combintie tare interesanta menta pentru fata, dar numai pentru tenurile grase si/sau mixte. Eu ma incadrez si nu prea, dar tot mi-a starnit curiozitatea.

Sunt mare iubitoare de bai luuuungi si parfumate, asa ca am analizat si sectiunea dedicata. Mi-am oprit imaginatia la pudra minerala cu paciulie, lavanda si trandafir.


Rasfatul si relaxarea sunt garantate de acest amestec efervescent de saruri marine, minerale din Marea Moarta si uleiuri esentiale, menite sa alunge tensiunea si stresul. Contine ulei de liliac, cu efect calmant.

Sarurile de la Marea Moarta contin peste 26 de minerale esentiale precum magneziu, calciu, sodiu si altele. Aceste minerale asigura o piele sanatoasa si hidratata.

Si desigur, incheiem lista de #3ceasiribune cu o hidratare parfumata. Imi place mult ca ambalajul este prevazut cu pompita. Am inceput sa fac o adevarata obsesie pentru pompita pentru ca o consider foarte utila.


Lotiunea de corp Rose tea este cu o textura clasica, cu mare putere de hidratare si aroma de durata. Contine ulei de avocado, masline si germeni de grau, bogate in Omega 3+6+9 si vitaminele A si E.

Gata! Mi-am luat energia necesara si continui intr-o nota optimista.

Voi?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , ,