Bourjois Queen Attitude Mascara, review

Desi am de foarte mult timp aceasta mascara, abia toamna trecuta am desfacut-o. Mi-am propus sa nu mai desfac produse daca nu am cum sa le folosesc pana la ultimul strop de produs si iata ca am reusit pana acum.
Aceasta mascara a fost lansata prin 2013 daca imi amintesc eu corect. Mi se pare foarte misto mesajul : Queen Attitude!



Imi place forma ambalajului. Nu stiu sa spun cum, dar pe mine ma duce cu gandul la capacul acela lung al parfumului J`adore de la Dior ( pe care inca nu il am, dar mi-l doresc de cand ma stiu )  . Acolo ma duce pe mine gandul cand intind mana dupa aeasta mascara.


Urmatorul aspect pe care eu il observ la o mascara este periuta. Periuta lui Queen Attitude este subtirica, din silicon ( sau plastic ceva de genul ) cu peri de diferite marimi pentru un efect maxim de alungire si volum.


Ce m-a surprins cel mai mult la aceasta mascara este periuta flexibila. Cea mai flexibila periuta pe care am incercat-o eu. Imi place, dar nu pot sa spun ca va fi pe placul tuturor.

Efectul este destul de frumos. Alungeste si da volum genelor, insa alungirea este mai evidenta. Pe partea de volum nu cred ca este atat de vizibila din primul strat, insa cu fiecare strat suplimentar se vor vedea si rezultatele pe volum. Mie imi place sa aplic un singur strat generos de mascara, asa ca ma multumesc cu efectul de alungire fara sa duc dorul volumului.


Mascara Queen Attitude nu incarca genele, nu le lipeste si rezista foarte bine pe genele mele. O ador si ma simt mai sigura pe mine cand o port. Este si normal!

Voi ati incercat aceasta mascara?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,