Coafuri fara griji cu stylerele GHD


Week-endul este adesea, prilej de petreceri si intalniri, iar buclele preferatele mele. Ador sa imi ondulez parul si imi palce sa o fac cu instrumentele potrivite. Acum nu mai am un styler adaptat nevoilor mele, asa ca au picat la fix noile stylere de la GHD imbracate in ambalaje de sarbatoare.

Styler GHD Platinum ofera rezultate extraordinare de styling fara a compromite sanatatea parului. Tehnologia  inteligentă tri-zone™ mentine o temperatura sigura pentru par in mod constant si uniform de la radacina pana la varf. Parul tau este stilizat intr-o singura miscare.


Ce este foarte tare la acest model? Pai il poti lua cu tine oriunde ai merge. Styler GHD Platinum ofera tensiune universala, modul de repaus automat după 30 de minute fara utilizare si garantie timp de 2 ani.
te ajuta sa obtii orice coafura doresti datorita sistemului de prindere special ce tine placile  intr-o aliniere perfecta ofera controlul de care ai nevoie pentru a crea orice stil.


Bucle cu aspect profesional, usor de creat si care se lasa foarte greu. Fie ca iti doresti bucle stranse sau largi, este doar alegerea ta, ghd curve™ ofera o gama larga de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecărui tip de par si de lungime. Dezvoltat de oameni de stiinta ghd si oferind tehnologia certificată tri-zone™, acum poti crea bucle uimitoare, cu aspect sanatos si care dureaza.


Poti alege dintre cee patru modele: ghd curve™ classic wave wand ( ondulator eliptic mare, in forma ovala ca a unei baghete ce creeaza valuri bine finisate ); ghd curve™ classic curl (  ondulatoare mediu - 26mm, cu clapeta ); ghd curve™ creative curl wand ( ondulator revolutionar in forma conica. Dimensiune la baza - 28mm si la varf - 23mm  ) sau ghd curve™ soft curl tong (  ondulatoare mare de 32mm clapeta ce creeaza volum parului de la radacina si continua cu bucle largi pe toata lungimea suvitelor )

Produsele pot fi achiziționate din magazinele TopLine.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,