Givenchy Phenomen`Eyes Mascara, review

Givenchy, o veche iubire de-a mea. Iubesc acest brand, am lucrat cu produsele lor la primul curs de machiaj pe care l-am urmat si atunci am descoperit texturile matasoase ( cele mai matasoase de pana atunci ) ale fardurilor, pigmentatia excelenta, rezistenta si aspectul unic. Ma pot lauda cu o paleta in editie limitata si alte cateva produse pasagere in kitul meu.


Sa revenim la mascara Phenomen Eyes, caci despre el vreau sa va vorbesc astazi.


In primul rand, povestea mea cu aceasta mascara am spus-o de nenumarate ori pe blog, dar o mai spun odata pentru cititorii mei mai noi.


Prima mea experienta s-a intamplat prin 2009. Am ajuns in Sephora din Mall Vitan sa ma uit pur si simplu, dar cand am vazut acolo ca machiaza cineva, am poposit langa kitul lui si nu am mai plecat. Era unul dintre makeup artistii internationali Givenchy si rolul lui era sa ne inveta cum se foloseste corect noul mascara cu perie rotunda.

Prima periuta de acest fel din lume. Ca sa beneficiezi de o sedinta de machiaj gratuita, conditia a fost sa achizitionam noua mascara.


Tin minte ca atunci abia ma apucasm mai serios de machiaj si imi voi aminti cu mare drag ca, acea a fost prima mea lectia de machiaj. Am cedat cumnatei mele sedinta de machiaj si Makeup Artistul Givenchy mi-a explicat cum ar trebui sa ii fac machiajul de mireasa si mai ales in conformitate cu forma ochilor ei. Mi-a dat si un face-chart cu machiajul, produsele folosite si mi-a urat din inima un mare SUCCES! Pentru mine a fost momentul cand m-am decis ca este timpul sa fac un curs profesional. Ceea ce am si facut ceva mai tarziu.
Iata de ce Givenchy va ramane etern in inima mea, iar zicala romaneasca "Omul sfinteste locul" s-a aplicat mai mult decat perfect in acest context. 

Poate m-am cam lungit cu vorba, insa povestea asta nu vreau sa o uit vreodata ( nici la batranete cand o sa ma ramolesc ) si sa vorbim despre aceasta mascara.


Eu am varianta imbunatatita, un amestec revolutionar de 4 tipuri de ceara pentru o textura flexibila si fluida: parafina cremoasa, ceara topita de candelilla, ceara vascoasa de albine si ceara protectoare de carnauba.
Un polimer cu actiune multipla, ce ofera flexibilitate, fixare si adera la suprafata genelor, oferindu-le o curbare uimitoare si lungime extravaganta.
Formula contine pigmenti puri acoperiti de un derivat de amino-acizi – secretul pentru o culoare intensa si rezistenta.

Phenomen`Eyes varianta initiala ( stg ) vs Phenomen`Eyes varianta imbunatatita ( dr) 

In poza cu demo am folosit noua formula la un ochi si formula initiala la celalat, asa ca puteti vedea clar diferenta dintre cele doua formule. Categoric formula noua este mai pigmentata, alungeste mai bine genele, le separa frumos si rezista foarte mult pe genele mele.

Forma periei nu a fost schimbata, ci numai formula imbunatatita, iar daca varianta initiala mi s-a parut excelenta, tara ca excelenta s-a transformat in noua mascara Phenomen`Eyes. 

Voi ce mascara iubiti maxim? Cam cum iubesc eu Phenomen`Eyes?
Cu acest review inaugurez o noua rubrica pe blog #vinerearimelata. Curioase ce mai urmeaza?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , , ,