O solutie pentru mai putine riduri in zona ochilor

"Ochii sunt oglinda sufletului", spune o vorba inteleapta. Adevarat!
Ochii sunt cei care transmit emotia acea adevarata, fie ea printr-un rid de la ras, un joc de lumini sau o lacrima. Tot in acea zona tind sa apara si primele riduri obtinute intai de la ras, adancite de plans si definite de varsta pielii.
Cum suntem femei moderne, dorintele noastre sunt sa mai pacalim putin timpul si sa intarziem, cat putem noi de mult, aparitia ridurilor, sa le corectam pe cele existente fara sa renuntam la manifestarea emotiilor noastre. Nu este asa?

Asta isi doresc si specialistii in frumusete, cum este si Paula Begoun, creatoarea brandului Paula`s Choice. Ea vine cu o solutie in acest sens: Resist Anti-aging skin firming line minimizer



Resist Anti-Aging Skin Firming Line Minimizer este un ser cu textura satinata ce se absoarbe imediat in piele. Tehnologia avansata folosita in formularea serului duce la imbunatatirea vizibila a aspectului liniilor fine, ridurilor si lipsei fermitatii pielii, in special in jurul ochilor si in zona gurii, iar acest lucru se obtine prin stimularea puternica a pielii de a produce colagen, prin repararea epidermei in profunzime si prin repararea elastinei (atat cat este posibil).

Produsul este potrivit oricui doreste sa amelioreze semnele vizibile ale imbatranirii pielii – ridurile din jurul ochilor si santurile nasolabiale. Perfect pentru persoanele care nu tolereaza retinolul sau care nu pot folosi produse cu retinol din diverse motive. Poate fi folosit impreuna cu produse care contin retinol, daca se dorește.


De asemenea, acest produs ajuta pielea in procesul de reparare a elastinei pentru a ameliora elasticitatea pielii. Aplicatorul de tip seringa, de ultima generatie, faciliteaza o aplicare precisa, pe zone restranse de piele, in timp ce mentine ingredientele protejate de lumina si de expunerea la aer.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,