Parfumul Pure de la Famous Luxury Perfumes

Inca de anul trecut am inceput sa folosesc parfumurile Famous Luxury si au intrat foarte repede in lista mea de preferate. M-au uimit cu persistenta lor si cu incapatanarea de a disparea chiar si dupa dus. Rezista fara probleme pana la 14-15 ore pe piele si nu va disparea complet nici dupa acest interval de timp.
Astazi as vrea sa va vorbesc despre parfumul Pure de la Famous Luxury.Cum ii spune si numele, ma incanta foarte mult puritatea acestui parfum. Mi se pare ca este aerat, pudrat si jucaus, dar fara sa mi se para prea tineresc. Este fin, elegant si romantic, poate si datorita aromei de trandafir de damasc pe care o simt cel mai puternic intre notele parfumului.
Trandafirul imfloresc frumos si imi dezvalue noi arome frucate, dar fara sa recunosc o nota anume si apoi se lasa lemnos prin notele de mosc. Imi place la nebunie ca in toate combinatiile trandafirum nu dispare complet si ii da o nota romantic parfumului.


Categoric il aleg in mai toate momentele zilei, dar mai ales in sezonul cald cand mirosurile se evapora de pe piele ( nu intram in alte detalii ). Eu ador sa kiros frumos si de aceea iubesc acest parfum ca nu ma va lasa balta in mijlocul zilei.


In functie de Ph-ul pielii, puteti recunoaste anumite nuante si cobinatii de parfumuri de brand, dar nu exista o sigranta ferma in ceea ce le priveste. Parfumurile Famous Luxury te ametesc, te imbie, te poarta spre un vis, o poveste, te indeamna sa visezi la lux si faima.

Mi se pare ca Pure aduce izbitor cu J`adore de la Dior, insa pe pielea mea nu miroase exact asa. Cel de la Dior se lasa mai lemnos ceea ce il duce spre zona ceva mai de seara. Pure poate fi purtat si ziua fara probleme.

Mai am inca doua parfumuri si va voi scrie despre ele in viitor. Oricum am reperat notele imediat si Caprice ma duce cu gandul la Madmoiselle de la Coco Channel, iar Mystery este dupe clar pentru Alien de la Thiery Mugler.

Voi ati incercat parfumurile Famous Luxury Perfumes?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , ,