Quick make-up tip: Cum sa obtii linia perfecta de eyeliner si cateva cuvinte despre Sensibio H2O de la Bioderma

Rubricuta mea "Quick Makeup tip" incepe sa fie din ce in ce mai indragita de voi, asa ca vin cu un nou sfat. De data aceasta despre eyeliner.



Stiu ca multe dintre voi gasesc dificil sa isi traseze repede linia de tus, iar cele mai mari probleme sunt chiar coditele. Eu vin cu o solutie simpla si rapida.
Dupa ce ti-ai trasat complet linia de tus, retuseaza cu apa micelara. Cum? Pe o pensula curata pune putina apa micelara si apoi sterge surplusul pe un servetel. Cu pensula astfel umezita revino pe traiectoria corecta a coditei de tus si vei obtine o linie perfecta, neteda si ascutita.
Motivul principal pentru care aleg varianta aceasta de corectare a coditei de tus este foarte simplu. Orice alta varianta ( anticearcan/ corector, demachiant bifazic sau lapte demachiant ) va destabiliza textura rezistenta a eyelinerului exact acolo unde trebuie sa stea neclintit.


Am vrut sa incep cu asta pentru ca cele 100 de moduri in care folosesc eu apa micelara de la Bioderma le-am intalnit si la celelalte fete, insa despre retusarea machiajului cu apa micelara nu am mai citit.

Da, eu o folosesc mereu si dupa ce am terminat etapa de curatare. De exemplu cand aleg sa port un smokey eyes imi place sa incep cu machiajul ochilor. Imi plac machiajele intense, imi plac pigmentii si orice as face imi murdaresc zona de sub ochi. Pentru a o curata revin cu o discheta imbibata in micelara si gata magia.


Desigur ca, cel mai des o  folosesc, in rutina mea de ingrijire, ca tonic ( curand un videoclip despre asta ). Cand port machiaj, fara discutie curat inainte cu un lapte demachiant si apoi intervin cu apa micelara Sensibio H2O. Cand nu port machiaj o folosesc la capacitate maxima ca demachiant si tonic.

Imi este de ajutor si in kitul meu de machiaj pentru ca am siguranta ca nu va afecta tenul clientei mele. Curat tenul cu apa micelara Sensibio H2O de la Bioderma si pielea este pregatita pentru hidratare.
In rutina personala de ingrijire va puteti alege varianta special destinata necesitatilor tenului vostru: Hydrabio H20 ( pentru stimularea hidratarii ), Sensibio H2O AR ( pentru tenurile iritate si cu roseata ) , Sensibio H2O ( pentru tenul sensibil, dar este potrivita pentu orice tip de ten) si Sebium H2O ( pentru tenurile mixte si grase )

Imi amintesc si acum prima intalnire cu apa micelara. Eram in studioul Mariei Pauna. Atunci si acolo am vazut pentru prima data ce inseamna un kit de makeup artist si ce trebuie sa contina el. Mi-a ramas bine intiparita in minte sticluta cu capac roz despre care credeam ca nu se gaseste la noi.

La mai putin de un an, am zarit sticluta Bioderma intr-o farmacie si mi-am cumparat-o instantaneu. Habar nu aveam ce este sau cum se foloseste. Jur ca trei zile m-am uitat la ea si atat. Pentru cele trei zile pierdute sa stiti ca mi-am luat revansa si "in zilele noastre"o folosesc in foarte multe moduri.


Cautand pe internet despre ea, nimeni nu stia ceva clar. Legenda spuna ca este un demachiant/ cleanser, alte legende spuneau ca este o lotiune tonica, apoi s-a demonstrat ca se descurca excelent in ambele situatii. Datorita micelelor ( micelele sunt niste particule sferice ) aceasta apa micelara preia toate impuritatile de pe ten ( transpiratie, sebum, machiaj, praf ) intr-un mod neagresiv. Simplitatea cu care se intampla asta, formula patentata de laboratoarele Bioderma si pionieratul in ceea ce o priveste, o va propulsa pe Sensibio H2O ca prefertata femeilor din intreaga lume cand vine vorba de curatarea tenului.

Mai mult de atat, se descurca excelent si cand vine vorba de curatarea pensulelor. Nu o folosesc pentru toate pensulele ca in locuitor al solutiei de curatare, insa pentru pensulele de fond de ten, ruj sau corector imi este de mare ajutor. Pe o discheta pun putina apa micelara si indepartez surplusul de produs, apoi voi trece la etapa clasica de curatare. De asemenea, cand dezvolt o obsesie pentru pensula pe care o am intr-un singr exemplar, am nevoie sa o curat dupa fiecare folosire, iar alcoolul izopropilic nu face fata pe texturle cremoase. Apa micelara imi este de mare ajutor si in situatia aceasta.

Bureteii de machiaj mai pot fi curatati cu apa micelara, insa eu prefer sa respect conditia lor de unica folosinta. Uite si de ce nu sunt eu fan al bureteilor de tip beauty blender.

Sunt femeie, asa ca imi ingrijesc tenul si corpul, iar produsele Bioderma sunt la loc de cinste pe raftul meu cu produse de ingrijire.


Mai sunt si mama, iar copiilor mei le acord aceasi ingrijire delicata de la inceput. Avem desigur tot produsele Bioderma pe raft.

Ca make-up artist deja v-am spus ca folosesc. Nu ma limitez la apa micelara, insa acest articol despre ea este.


Ca blogger acord atentie mai mare produselor din rutina mea, iar Bioderma este prezenta in rutina mea, in articolele mele ( reviews sau empties ) si povestea nu se incheie aici.
In viata mea Bioderma este prezenta in toate formele ei, este parte din mine indiferent de forma in care EU ma manifest ( femeie, mama, blogger, makeup artist ). #iubescbioderma, how cool is that?


Ma opresc aici cu acest articol si sper ca sfatul meu va este de folos. Voi cum folositi apa micelara?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro


Etichete: , , ,