Yves Rocher Serum Exceptionnel Botanic Therapy. Review

A venit timpul sa va mai vorbesc putin despre Yves Rocher, iar astazi va povestesc despre primul produs destinat parului care m-a impresionat.
Iubesc brandul Yves Rocher in general, imi plac pensulele lor, acum descopar si ceva produse de machiaj, iar in urma cu cativa ani m-am incumetat sa incerc un sampon de la ei. Nu mi-a placut prea tare, asa ca nu am mai incercat produse pentru par de la ei.
In toamna s-a lansat acest ser pentru par si am decis, dupa ce am citit cateva pareri pozitive despre el, sa il incerc. Ce o fi, o fi!


Este un produs leave-in, deci trebuie sa il folosesti dupa sampon si balsam, iar efectele sunt vizibile inca de la primele aplicari. In primul rand nu incarca parul pentru ca textura lui este foate usoara, apoasa si de culoarea laptelui. Produsul de absoarbe foarte repede lasandu-l fin, stralucitor, hidratat, neincarcat.

Fiind un serum-tratament, pentru efecte de durata trebuie sa va puneti la punct un ritual de ingrijire al parului, iar Serum Exceptionnel trebuie folosit cu aceasi regularitate. Eu il folosesc odata pe saptamana si merge foarte bine.
Imi place ambalajul foarte elegant, flaconul de sticla este prevazut cu pompita ce dozeaza perfect produsul. Eu am nevoie de doua pompite pentru lungimea parului meu, iar mirosul este discret, usor floral.

Cum spuneam, primul produs destinat parului de la Yves Rocher, care m-a impresionat cu adevarat. Nu am ce sa ii reprosez, chiar si pretul este unul excelent, aproximativ 30 ron.

Voi cu ce completati ritualul de ingrijire al parului?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,