Ziaja Orange body butter & lip balm, review

A trecut mult timp de cand Craciunul insemna miros de portocale, deh eu sunt batrana de acum, insa cu aceasta gama de la Ziaja clar mi-am adus aminte ce insemnau portocalele pe vremea acea. Acum, la fel ca si atunci, portocalele au un farmec aparte prin efectul lor revigorant.
Am o nebunie frumoasa cu portocalele, in ultima perioada. Am spumant de baie cu aroma de portocale, gel de dus cu portocale, folosesc untul de corp de la Ziaja cu portocale si imi hidratez buzele tot cu balsamul cu portocale. Curand ma voi tranforma intr-o portocala, zau!Gama Ziaja cu unt de portocale are cinci produse: gel crema de dus, lotiune de corp, crema exfolianta de dus cu microgranule, unt de corp si balsam de buze.
Eu am testat untul de corp si balsamul de buze din aceasta gama si miros inconfundabil a portocale ( hello Ms Obvious ) proaspat desfacute. Cand deschid capacul untului de corp, de exemplu, zau ca parca am desfacut o portocala suculenta si dulce.


Untul de corp este aproape pe terminate, sigur il veti vedea in urmatorul videoclip cu produse terminate.


Formula sa este bogata in vitamina E, contine unt de portocale, ulei de masline, unt de shea si are acelasi miros delicios ca si restul produselor din gama. Consistenta este super, nu chiar asa de unctoasa ( ceea ce este bine ) si il ajuta sa se intinda usor pe piele lasand-o hidratata si usor parfumata. Daca nu te dai in vant dupa mirosul de portocale, te vei bucura sa afli ca mirosul pe piele nu persista prea mult.


Balsamul de buze vine intr-un tub ce contine produsul cremos. Mie imi place aceasta modalitate de ambalare a balsamului de buze pentru ca il pot folosi in kitul de machiaj si pentru cliente intr-o conditie perfect igienica. Si pentru mine scot pe mana putin produs si apoi aplic cu degetele pe buze.
Formula cu unt de portocale, ulei de masline si vitamina E il ajuta sa hidrateze buzele asa cum trebuie, iar daca simti nevoia il poti reaplica oricand doresti.
Cand aplic produsul pe buze ii simt mirosul, insa dispare destul de rapid. Din nou, daca nu iti place mirosul de portocale te poti declara multumit.

Produsele Ziaja, deja s-au impus pe piata din Romania datorita peturilor super-bune in raport calitate/ pret/cantitate. Sunt produse bune, ieftine si practice. De exemplu, eu in cutia goala de la untul de corp voi pune ceva agrafe si buretei de-ai Andrei ca sa nu ii mai imprastie ea prin toata casa.

Cine a incercat aceste produse? Va plac la fel de mult cum imi plac mie?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , ,