LPG Express Slimming Concentrate

Da, cu fiecare raza de soare mai puternica, mai luminoasa si mai calduroasa ne indepartam de frigul lunilor de iarna si inflorim frumos spre sezonul cald. Cum nu de mult ne "rasfatam" cu fripturi si cozonaci, pentru acelea dintre noi carora cozonacii s-au asezat confortabil pe coapse LPG vine cu ceva propuneri ce promit rezultate in 14 zile.



LPG 14-days Express Slimming Concentrate este raspunsul atunci cand luptam cu greutatea si celulita. Dreneaza tesuturile si ajuta la modelarea siluetei.
Formula sa concentrata combina 5 extracte din plante plus L-Carnitine si Cafeina. Aceasta combinatie ideala, ajuta la eliminarea depozitelor de grasime, trasformandu-le in energie. Stimuleaza eliminarea de apa, toxine si reziduuri metabolice.
Kitul contine 14 fiole x 10 ml, pentru 2 saptamani. Fiecare doza contine 7843 mg ingredienti activi, printre care carnitina si cofeina - 342,86 mg/ doza. Aroma de portocala si piersica.


Alti ingredienti activi:
Cola - ajuta la arderea grasimilor mai ales atunci cand cura este combinata cu tratamentele Lipomassage Cellu M6®.
Black currant - controleaza greutatea, foarte bogat in vitamina C
Ash + elderberry - ajuta la eliminarea reziduurilor, au actiune antioxidata, scad colesterolul, confera un boost sistemului imunitar, actiune anti bacteriana.
Green tea - confera energie si ajuta metabolismul
Cafeina - favorizeaza eliberarea depozitelor de grasime- confera un boost lipolizei, inhiba lipogeneza si glucoza stimulata de insulina prin adipocite.
L-Carnitine - favorizeaza arderea grasimilor.

Vestea buna esre ca LPG Express Slimming concentrate poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati.

Tu cum te pregatesti de vacanta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , ,