Pagini

marți, 2 februarie 2016

Olivolio - produse Bio grecesti, acum si in Romania

Am descoperit brandul Olivolio in urma cu ceva ani, cand am fost in Grecia. Tin minte ca m-au impresionat cuvintele de lauda ale vanzatoarei, dar si ca sunt produse Bio cu extract pur de ulei de masline. La vremea respectiva mi-am cumparat o masca de par care mi-a placut foarte mult si multe cadouri pentru cei dragi. Toti au indragit aceste produse si mi-a parut rau ca nu am cumparat mai mult.
In urma cu putin timp, am descoperit site-ul http://cosmeticesiculoare.ro care aduce in Romania produsele Olivolio.



Cum Grecia este tara legendelor, iar uleiul de masline este elixir de frumusete, are puteri tamaduitoare, a incoronat regi si a hranit sanatos milioane de oameni, a inspirat cultura mediteraneana si a devenit simbol al acesteia. Un simbol al cunoasterii, intelepciunii, al bogatiei, pace, prosperitate sau frumusete ce a fost venerat de-a lungul secolelor.


Exceptant toata acesta simbolistica a uleiului pur de masline, acesta a fost folosit in medicina traditionala si cosmetica datorita cunoscutelor sale beneficii asupra parului si pielii.
Olivolio are ca ingredient principal uleiul virgin de masline, produsele sunt special create pentru a avea grija de pielea ta.

Eu am ales cateva produse pentru curatarea tenului si lotiunea tonica. Pentru ca suntem la #3ceasuribune , hai sa vedem despre ce produse este vorba.


Stiti ca dimineata ador sa imi curat tenul cu un gel de curatare, iar acesta de a Olivolio imi place foarte mult. Recipientul este prevazut cu pompita, un alt aspect care imi place pentru ca ajuta foarte mult la dozajul produsului.


 Am nevoie de o sigura pompita sa imi curat intreaga fata, textura lui fina face putina spuma in contact cu apa si curata toate imputitatile sau resturile de machiaj. Formula gelului este imbunatatita cu pro- vitamina B5 si lasa pielea curata si matasoasa.


Seara, in schimb, imi place sa curat tenul cu un lapte demachiant. Textura laptelui demachiant de la Olivolio este fina, cremoasa, imbogatita cu ulei virgin de masline, ulei de migdale, ulei de orez, Aloe Vera, Vitamina E si Pro-Vitamin B5. Curata foarte bine machiajul si impuritatile, miroase placut si foarte discret, iar tenul imi ramane catifelat.
Si recipientul acesta are pompita, inca un punct in plus la coracon.


Lotiunea tonica are un rol foarte important in ingrijirea pielii, asa ca nu am ratat-o nici pe cea de la Olivolio. Textura sa lichida cu extract din ulei virgin de masline, Witch Hazel ( din familia Hamamelisului ),  Aloe Vera, musetel, apa de trandafir, Vitamin E si Pro-Vitamin B5 desavarseste etapa de demachiere si indeparteaza impuritatile fixate in profunzime, echilibreaza Ph-ul pielii, o lasa proaspata, luminoasa si pregatita pentru hidratare.

Tenul meu este curatat, luminos si imperfectiunile o amintire. Cred ca ar fi fost mai bine daca aveam o rutina completa din produsele brandului, insa eu am ales numai etapa de curatare pentru ca am deja alte produse in teste pentru restul pasilor de ingrijire.

Ador uleiul de masline, imi plac recipientele acestea si etichetele cu iz vintage si natural.

Oricum, eu vreau sa va spun ca de acum inainte veti vedea mai des aceste produse pe blog, ma bucur foarte mult ca am reusit sa readuc in viata mea, momentele insorite ale Greciei.

Voi cum preferati sa va curatati tenul?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

6 comentarii:

  1. Arata super frumos sticlutele :) Si daca mai iei in calcul ca produsul in sine e bun... ce mai ! De testat neaparat !
    Sunt potrivite si pt un ten mixt-gras? Eu chiar sunt in cautarea unui gel de curatare care sa fie potrivit pt tenul meu, pana acum niciunul nu m-a incantat ... Pupici :*

    XoXo
    Alexa from mymakeupgame.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt potrivite pentru orice tip de ten. Cam asa sunt produsele Bio... mai rarut pe tipuri de ten. Te pup

      Ștergere
  2. Hm, nu știu cum de le-am ratat când am fost în Grecia. Am luat în schimb alte produse cu ulei de măsline în compoziție, sunt din greu pe acolo... ceva normal. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum probabil ca s-au inmultit si acolo, dar acum ceva ani.... nu era chiar asa :)

      Ștergere