Glam make-up

Dragilor, 

Sa stiti ca am participat si eu la concursurile de machiaj pe care vi le-am recomandat.
Astazi va prezint machiajul cu care am participat la concursul Ancai Buzea. A avut ca tema Glam Party Girl, iar eu am cerut ajutorul prietenei mele Stepfanie
Iata produsul finalAM pregatit tenul prin demachere + tonifiere+ hidratare.
Apoi am aplicat baza matifianta de la MUFE ...all matte
Am folosit fondul de ten fluid MAC (acela face&body) nuanta C1, am corectat cearcanele cu Full Cover de la Mufe, am luminat tot cu anticearcanul “ridurile” dintre nas si gura (spun ridur k nu exista la ea, dar am simtit nevoia de a lumina acea parte) si  am fixat baza cu pudra translucida Artdeco. 
Iata cum arata prietena mea dupa aplicare bazelor.Am conturat fata cu pudra minerala Eclat Mineral de la Bourjois in nuanta 04 beige medium… mai exact i-am definit pometii si am creat  umbra pe barbie pentru ca are fata alungita. De asemenea, i-am definit nasul ….
 Baza pentru ochi a fost tot  fondul de ten fixat cu pudra.
Am inceput machiajul ochilor


1.       Am trasat pe linia genelor o dunga cu dermatoraf negru de la Pupa si am intins cu degetele pe toata pleoapa mobila.
2.       Am adaugat prima nuanta de mov (nr 3 din poza) din trusa de 120 culori de la CS si dupa acea am blenduit bine… am adaugat a dua nuanta de mov ceva mai sidefata ( nr 4) si am blenduit bine.
3.       Am conturat pleaopa de sus cu cake eyeliner de la mufe

4.    Am conturat si pleoapa inferioara cu aceleasi nuante de mov aplicate in aceeasi ordine ca si sus, iar pe mucoasa ochiului am pus dermatograful negru de la Pupa
5.       Am iluminat arcada cu o combinative de auriu si alb sidefat ( nr 1 si nr 2) si de asemenea, am adaugat pe pomete ca iluminator aceste nuante.
6.       Am folosit blush Estee Lauder nuanta Rose Desire.
7.       Am conturat buzele cu Infailible lip liner nuanta 708 (este nude) si am adaugat ruj roz.
2.       Am finisat machiajul ochilor cu mascara Phenomen Eyes de la Givenchy, dar inainte de asta am folosit clestele de intors genele si le-am ridicat cu Heated lash curler despre care am scris aici.


       
      Conditia Ancai a fost sa avem o foita scrisa cu mesajul "I love Anca Buzea Make-up" asa ca m-am conformat cu mare placere pentru ca eu chiar o ador si daca nu ati observat incerc sa fac "tutorialele" cum le face ea....
      
      Sper sa va placa J


       Kisses


Etichete: , , ,