Melkior Haul, info & Update

De-a lungul anului trecut, am tot adunat produse minunate despre care nu am apucat sa va vorbesc pe blog sau sa vi le arat intr-un fel. Melkior este primul brand despre care as vrea sa va vorbesc si sa va arat, in mare, produsele despre care veti citi anul acesta.

Desi prima data am incercat ojele acestui barnd, permiteti-mi sa incep prezentarea mea de astazi cu rujurile. M-am indragostit de rujurile lor si am o colectie frumusica.In poza de mai sus sunt prezentate cateva rujuri, insa mi-am imbogatit colectia. Nuantele pe care eu le detin sunt: Deep Love ( review, photos, swatches ), Cosmopolitan Red, Cardinal Red ( review, photos swatches ), Le Rouge ( review, photo, swatches ), Ozone, Closer, Caramel, Mystic Lip Pen.

Imi doresc foarte mult sa incerc si creionul exfoliant pentru buze si rujul Shiny Star din cea mai recenta colectie Melkior. Eu mi le-am pus pe lista de dorinte, doar astept o oferta buna pe site.

Urmatoarele produse pe care as vrea sa vi le arat sunt fardurile. Ei bine, fardurile Melkior chiar m-au intrigat pentru ca se transforma sub ochii tai, arata diferit in ambalaj fata de cum arata aplicat pe pleoape. Asta este un lucru bun sau nu, depinde cum doresti sa accepti asta.


In poza eu am nuantele Lilith, Volcano si Deep Sea, insa colectiei mele i-am adaugat si fardul Wish.
Creionul khol negru este preferatul meu pentru ca este cremos, intens, rezistent. Acesta este nedesfacut pentru ca mai am unul in uz.
Mascara nu am incercat-o, insa revin curand cu o parere pentru ca nu mai am rabdare sa mi se termine mascara pe care eu o am in uz.

Evident, ca imi doresc sa incerc si cake eyeliners din colectia I Am Famous ( info, photos ), insa mai astept ca am cu ce lucra acum.

In sfarsit si produsele mele pentru unghii.


Crema de maini este magnifica. O ador.
In ritualul meu de manichiura imi este alaturi apa de cuticule si corectorul de oja. Apa de cuticule imi inmoaie cuticulele pentru a indeparta cu usurinta celulele moarte si ma ajuta sa imi pastrez cuticulele frumoase fara sa le tai. Eu am ales sa nu imi mai tai cuticulele si le ingrijesc cu uleiuri speciale si aceasta apa.

Corectorul este de mare ajutor cand dau oja pe langa.
Ojele Melkior sunt tare calitative, iar eu am o colectie maricica. In poza am All time red, insa eu am mai incercat si Milano Red ( review, swatches ), Red Kiss ( review, photos, swatches ), Pure Seduction ( review, photos, swatches )

Daca si tie iti plac produsele Melkior, atunci te sfatuiesc sa participi la tombola "Melkior te face cunoscuta"

Castigatoarea va fi desemnata pe data de 01.02.2016 si va beneficia de o campanie de promovare. Eu stiu sigur ca vreau.

Voua va plac produsele Melkior?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: , , , , , ,