Melkior I`M in Love Collection

Luna februarie marcam dragostea si avem trei date "oficiale" pentru asta: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – Melkior va propune sa va alegeti cosmeticele preferate din colectia I’M IN LOVE:


Purtati in februarie nuantele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge ( review, photos, swatches ), Cosmopolitan Red.
La acestea, propuse de Melkior, eu as mai adauga si rujul Cardinal Red ( review, photos, swatches ).Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano ( review, photos, swatches ) . Eu detin si nuanta Lilith, asa ca revin zilele urmatoare cu un review.

 Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.


Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi.


Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!

Happy Valentine’s Day!

Asa va urez si eu. Multa iubire indiferent de zi, sarbatoare sau ocazie speciala, dar cand este o zi dedicata iubirii, nu uita sa strigi in gura mare I`m in LOVE!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

Etichete: ,